Anal Fisting

Anal fisting is een seksuele praktijk waarbij één partner een hand inbrengt in het rectum van de ander via de anus. De praktijk lijkt op vaginale fisting.

De persoon die de hand inbrengt, wordt de ‘fister’ genoemd en degene die ontvangt, wordt de ‘fistee’ genoemd. Ondanks de naam van de term is de hand tijdens het inbrengen niet daadwerkelijk in een vuistpositie. Om de hand in de anale holte voorbij de anus te laten glijden, worden de vingers uitgestrekt en overlappen ze elkaar in een kegelvorm, soms aangeduid als eendenbekken of de “stille eend”.

De beste posities voor anale fisting zijn wanneer de fistee op hun rug ligt, in de doggy style positie op handen en knieën of in een seks-schommel.

Geleidelijke inbreng rekt de anus op om de vingers, knokkels, hand en duim te accommoderen, totdat deze uiteindelijk weer rondom de pols sluit. Nadat de hand volledig in het rectum is gegaan, kunnen de vingers worden bewogen of tot een vuist worden gebald. Anale fisting is voornamelijk een activiteit tussen partners, hoewel sommige mensen deze handeling ook bij masturbatie kunnen uitvoeren.

Meer extreme varianten van anale fisting zijn onder andere dubbele fisting, punch-fisting en het in- en uitschuiven van de vuist in de anus.

Anale fisting wordt soms ook wel fistfucking of vuistneuken genoemd.

error: Content is protected !
Scroll naar boven