Pet Play (Animal Play)

Wat is Pet play

Petp lay is een speciaal soort rollenspel waarbij één of meer deelnemers de rol van een dier aannemen. Animal play wordt vaak gezien in BDSM-contexten. Meestal wordt de onderdanige “dierlijke” partner vernederd of gedomineerd door hun dominante meester, maar soms neemt het “dier” ook de meer dominante rol op zich.

Pet play wordt soms ook wel dierlijk rollenspel of huisdierspel genoemd.

Meer over Pet play

Net als bij andere rollenspelactiviteiten hangt de mate van Pet play af van de voorkeuren van de deelnemers. Pet play op beginnersniveau kan bestaan uit het nabootsen van dierengeluiden, kruipen op handen en voeten, gevoerd of geaaid worden, of het dragen van een halsband. In meer extreme gevallen kan een menselijk huisdier maskers of prothesen dragen, of onderworpen worden aan op dieren gebaseerde lichaamsaanpassingen om meer op het dier te lijken. Meesters kunnen de bewegingen van hun huisdier beperken door hen in een kooi te houden of van meubels weg te houden, of hen dwingen een kattenbak te gebruiken in plaats van een menselijk toilet.

Er zijn ook specifieke activiteiten die betrokken zijn bij bepaalde vormen van Pet play. Tijdens ponyplay bijvoorbeeld, zal een meester zijn “pony” trainen om te lopen en te galopperen. Bij puppy- of kittyspel verwachten meesters misschien liefde en gehoorzaamheid terwijl ze met hun huisdieren omgaan. Soms kan puppyplay gepaard gaan met twee “puppy’s” die strijden om dominantie.

Pet play stelt deelnemers in staat om los te breken van hun menselijke bestaan en een andere persoonlijkheid aan te nemen. Sommigen genieten van de zintuiglijke geneugten van Pet play, zoals geaaid of vastgehouden worden, terwijl anderen een spirituele verbinding voelen met de dierlijke persona die ze aannemen. Anderen genieten van de machtsuitwisseling die plaatsvindt tijdens Pet play en de manier waarop dit de dominante en onderdanige rollen in een BDSM-relatie versterkt.

Veel mensen genieten van Pet play zonder het te verbinden met bestialiteit, terwijl anderen Pet play als een aanvaardbare manier beschouwen om hun erotische mens-dierfantasieën uit te leven. Mensen die opgewonden raken wanneer ze zich gedragen of voorstellen dat ze een dier zijn, worden autozoöfielen genoemd.

Sommige leden van de BDSM-gemeenschap genieten zo veel van Pet play dat ze altijd als hun gekozen dier leven. Deze praktijk gaat verder dan rollenspel en wordt een levensstijlkeuze.

error: Content is protected !
Scroll naar boven