Ponyplay

Wat is ponyplay?

Ponyplay is een opwindende BDSM-activiteit en fetish waarbij één deelnemer de rol van pony op zich neemt, terwijl hun partner optreedt als ruiter of trainer. Het is een vorm van dierlijke rollenspellen. In pony play draait het om de behandeling van de pony, de acties van de pony en de mentale toestand van de pony, eerder dan het uiterlijk als een pony. De pony beweegt zich vaak voort op twee benen met bijvoorbeeld een rijzadel en een hoofdstel met bit. Om de look van een pony compleet te maken, zijn er diverse attributen beschikbaar, zoals bitgags, hoofdstellen, hoeflaarzen, zadels, zwepen, tuigjes en buttplug staarten.

Meer over Pony Play

Er zijn verschillende variaties binnen ponyplay, waaronder de Show Pony, Cart Pony en Riding Pony. Elk type heeft zijn eigen kenmerken en dynamiek, van het demonstreren van dressuurvaardigheden tot het berijden van de pony. Tijdens ponyplay kan de pony een viervoetige houding aannemen, waarbij de benen van de ruiter hen dragen en ondersteunen.

De drie meest voorkomende zijn:

Show Pony: De focus ligt op de kostuums (harnas, pluim, etc.) en het demonstreren van traditionele dressuurvaardigheden. Cart Pony: De dominante persoon wordt voortgetrokken in een kar door hun pony. Riding Pony: De dominante persoon “berijdt” hun pony. Dit kan gevaarlijk zijn, afhankelijk van de kracht van de pony. Het is gebruikelijk dat de pony een viervoetige houding aanneemt, waarbij de benen van de ruiter hen dragen en het grootste deel van hun eigen gewicht ondersteunen.

Net als bij andere BDSM-spellen kunnen kostuums en uitrusting voor ponyplay prachtig en gedetailleerd zijn. Leren pony maskers en hoofdstellen zijn een variatie op typische BDSM-harnassen en maskers.

Ontdek de opwindende wereld van ponyplay en dompel jezelf onder in dit fascinerende rollenspel.

error: Content is protected !
Scroll naar boven