Sissyfication

Sissy training is het proces waarbij onderdanige mensen worden geïnstrueerd of “getraind” om stereotiepe vrouwelijke eigenschappen, gedragingen en activiteiten aan te nemen. De sissy wordt begeleid door een dominante persoon, die zowel lof als straf biedt. Sissy training valt binnen de categorie sissificatie of gedwongen feminisering en wordt meestal gecombineerd met BDSM-rollenspellen en een algemene BDSM-levensstijl. De onderdanige, of sissy, is vaak een heteroseksuele man en de dominant is vaak een persoon die zich als vrouw identificeert. Sissy training is echter niet exclusief voor een specifieke seksualiteit of genderidentiteit.

Sissy training kan een breed scala aan presentaties en handelingen omvatten. Sommige sissies scheren hun lichaamshaar, dragen make-up, kleden zich als het andere geslacht of veranderen hun stem om een vrouwelijke uitstraling aan te nemen. Dit kan vrijwillig gebeuren of als reactie op eisen van de dominant. Er wordt vaak van sissies verwacht dat ze een bescheiden of meegaande houding en gedrag aannemen die niet alleen onderdanig is, maar ook verlangend naar vernedering en degradatie door zich onderdanig en zwak op te stellen.

Voor sommigen is sissy training slechts plezierig in bepaalde situaties en maakt het deel uit van een spel. Voor anderen is sissy training een levensstijl. Terwijl situatiegebonden sissy training bijvoorbeeld frivole outfits, speentjes en meer kan omvatten, kunnen sissies die de levensstijl buiten het huis kiezen, frivole onderkleding of andere kledingstukken onder hun dagelijkse kleding dragen.

Net als andere aspecten van BDSM kan sissy training wel of geen seks en seksuele handelingen omvatten. Voor sommigen is voldoening te vinden in het dienen van de dominant zonder dat er seksueel contact is tussen beide partners. Dit kan schoonmaken, koken, huishoudelijke taken en andere aspecten van het dagelijks leven omvatten die worden gepresenteerd als onderdeel van de “vrouwelijke rol”.

In een seksuele context kan sissy training veel aspecten van BDSM-spel omvatten, samen met andere vormen van seks, als de dominant dat wenst. Omdat training een essentieel aspect is van het aannemen van de rol van sissy, wordt verwacht dat er fouten worden gemaakt (zelfs als dat alleen in de ogen van de dominant is). Straf en vernedering maken vaak integraal deel uit van sissy training en kunnen worden toegepast door middel van spanking, zweepslagen, caning, paddling, verbaal misbruik, aanbidding (met name van voeten), gedwongen orale seks, anale penetratie en meer.

Sissy training is ook een populair, zij het controversieel, subgenre van BDSM-porno. Sommige transgenderactivisten vrezen dat het de grenzen tussen travestie en transgenderidentiteit vervaagt. Andere activisten hebben moeite met het idee dat een vrouwelijke ident

error: Content is protected !
Scroll naar boven