Spanking (spanken)

Wat is spanking

Spanking, als onderdeel van seksueel spel, gebeurt wanneer een persoon een seks partner een klap geeft met een de hand of een object om de seksuele opwinding voor een of beide partijen te verhogen. Spanking wordt meestal gewaardeerd door mensen die seksueel plezier vinden in pijn. Het kan worden gedaan tijdens het voorspel of de geslachtsgemeenschap.

Spanking kan worden gedaan in verschillende posities. Soms staat de partner die geslagen wordt gebogen over een spankingbankje of meubelstuk. “Over the knee” spanking (OTK spanking) is ook een veelvoorkomende spankpositie.

“Over the knee” spanking is iemand slaan terwijl hun lichaam zich bevindt over de knie van de spanker. De dominante partner zit op een stoel, bank of bed, met hun voeten plat op de grond. De onderdanige ligt met het gezicht naar beneden over de schoot van de dominante, waarbij hun bovenlichaam aan de ene kant van de benen van de dominante ligt en hun benen aan de andere kant. Ze kunnen hun hoofd laten hangen naar de vloer, als de dominante op een stoel zit, om hun billen echt omhoog te brengen. Als deze positie te moeilijk is om vast te houden, kunnen ze hun gewicht ondersteunen met een bank of bed.

Eenmaal in positie kan de dominante de billen van de onderdanige zo vaak spanken als ze willen. Zo kunnen ze slaan met hun eigen hand of een ander hulpmiddel, zoals een zweep of een paddle. Als de onderdanige weerstand biedt, kan de dominante hen op hun plaats houden met één hand terwijl ze slaan met de andere hand. Als de onderdanige meer beperking nodig heeft, kan de dominante hun lichaam gebruiken, bijvoorbeeld door hun been over de benen van de onderdanige te leggen om ze vast te houden.

De dominante kan gekleed blijven, terwijl de onderdanige kan zijn gekleed zoals de dominante verkiest. De onderdanige kan zonder ondergoed naar de dominante komen of wachten tot de dominante het verwijdert. De dominante kan de onderdanige ook spanken terwijl deze ondergoed draagt, hoewel dit niet hetzelfde prikkende gevoel geeft.

Veel dominante personen gebruiken spanking tijdens BDSM-spel om controle over hun onderdanige uit te oefenen nadat de onderdanige hiermee heeft ingestemd. Dominanten kunnen het gebruiken om fysieke controle te nemen of mentale controle te verkrijgen door vernedering. Het is een zeer intieme daad omdat het de lichamen van een dominante en een onderdanige dicht bij elkaar brengt. spanking over de knie kan voorkomen dat de spanker ‘verkeerd’ mikt en de onderrug of dijen van hun onderdanige raakt, wat schade kan veroorzaken.

Spanking wordt ook wel erotisch spanking of spankofilie genoemd.

error: Content is protected !
Scroll naar boven