Strap-on Training

Strap-on training is een activiteit die genoten wordt in sommige BDSM-relaties, waarbij een mannelijke onderdanige interacteert met een voorbindfalus gedragen door de dominante vrouw. De voorbindfalus bestaat meestal uit een rubberen of leren harnas dat verwisselbare dildo’s vasthoudt, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Dit stelt de onderdanige in staat om tijdens zijn training van kleine dildo’s naar grotere dildo’s over te gaan.

Strap-on training staat ook bekend als voorbind-dildo.

Meer over Strap-on Training Tijdens strap-on training zal een onderdanige interactie hebben met de voorbindfalus die door zijn dominant wordt gedragen, zoals zij passend achten. Strap-on training is vaak een onderdeel van gedwongen feminisering, slaventraining en vernedering. Het kan ook mannelijke onderdanigen de mogelijkheid bieden om anale of orale penetratie te ervaren die anders onmogelijk is bij heteroseksuele interacties.

Tijdens strap-on training wordt vaak de prostaatklier gestimuleerd. Dit kan prostaatmelken veroorzaken en de intensiteit van het mannelijk orgasme verhogen. Strap-on training is ook een effectieve manier om een slaaf meer onderdanig te maken en zijn toewijding aan zijn dominante partner te vergroten.

Wanneer penetratie deel uitmaakt van strap-on training, kan de heteroseksuele man het gevoel hebben dat hij zich gedraagt als een homoseksuele man. Echter, fantaseren over voorbindfalsussen is heel normaal en zal de seksuele voorkeur van iemand niet veranderen.

Voor veiligheid en comfort moeten zelfs kleinere dildo’s goed gesmeerd worden tijdens strap-on training. Wanneer anaal spel of penetratie een onderdeel is van slaventraining, moet ook het anale gebied van de onderdanige goed gesmeerd zijn.

error: Content is protected !
Scroll naar boven