Torture of Caress

Wat is Torture of Caress (herhaaldelijk gedwongen klaarkomen)

Een gedwongen orgasme is een hoogtepunt dat wordt ervaren door iemand die de controle opgeeft tijdens seksueel spel. Een onderdanig persoon kan een gedwongen orgasme ervaren na gerichte stimulatie van een dominante persoon. Zoals de naam van dit hoogtepunt suggereert, treedt een gedwongen orgasme op, zelfs wanneer iemand probeert om niet klaar te komen. Dit is een veelvoorkomend element tijdens BDSM- en kink-spel, met name in dominante/onderdanige scènes.

Een gedwongen orgasme doet zich voor wanneer een onderdanige partner probeert zijn orgasme uit te stellen. De dominante partner stimuleert het geslachtsdeel en andere erogene zones om een orgasme op te wekken. De dominante partner maakt vaak gebruik van touw of andere bondage-instrumenten om hun onderdanige partner vast te binden terwijl ze proberen hen te laten klaarkomen. De vastgebonden onderdanige partner verliest de controle over zijn lichaam, zodat ze niet kunnen beïnvloeden wanneer ze klaarkomen en hoe intens het is.

Een gedwongen orgasme kan een enkel orgasme of meerdere orgasmes betreffen. Meerdere gedwongen orgasmes komen vaker voor bij onderdanige personen met vagina’s, die kortere refractaire periodes hebben dan mensen met penissen. Wanneer onderdanige meerdere gedwongen orgasmes hebben, kan overstimulatie de sensaties in hun lichaam veranderen van puur genot naar een soort genot-pijn. De feel-good endorfines die vrijkomen tijdens een orgasme zorgen er echter voor dat genot domineert.

Hoewel ze beide gedwongen orgasmes worden genoemd, verschilt de term in een BDSM- of kink-context van een orgasme dat een slachtoffer ervaart tijdens een seksueel misdrijf. In een BDSM- of kink-context is de persoon die een gedwongen orgasme ontvangt altijd een vrijwillige deelnemer die zijn volledige instemming verleent. Omdat gedwongen orgasmes met instemming kunnen plaatsvinden, kunnen mensen die niet-consensuele gedwongen orgasmes hebben, zich verward of beschaamd voelen. Daarom is het zo belangrijk dat mensen begrijpen dat een gedwongen orgasme in een BDSM- of kink-context heel anders is dan een orgasme dat zonder instemming plaatsvindt.

error: Content is protected !
Scroll naar boven