Violet Wand

Wat is een Violet Wand

De violetwand is een veelvoorkomend speeltje dat wordt gebruikt bij elektroseks. Het speeltje creëert een schokkend gevoel door middel van statische elektriciteit en kan een breed scala aan sensaties bieden, van mild tot extreem. De violetwand bestaat uit een basis/handvat dat in een stopcontact wordt gestoken, en verschillende bijlagen gemaakt van glas of metaal.

Meer over de violetwand Historisch gezien beweerden mensen dat violetwanden alles konden genezen, van kaalheid tot kanker. Natuurlijk was dit volledig onwaar. Je kunt nog steeds vintage versies van de violetwand vinden in veel rariteiten- en curiositeitenwinkels. Moderne violetwanden zijn verkrijgbaar in veel chique seksspeeltjeswinkels en bij online retailers.

Een andere versie van de violetwand wordt de Neon Wand genoemd. Deze lijkt op de violetwand, omdat het een schokkende sensatie geeft. Het belangrijkste verschil tussen de violetwand en de Neon Wand is de interne kern. De Neon Wand is gemaakt met een massieve metalen kern in plaats van een teslacoil, waardoor het iets scherpere sensaties kan creëren dan de violetwand. De Kinklab Neon Wand heeft over het algemeen een kleiner bereik dan de violetwand en is vaak aanzienlijk goedkoper voor het basisset. Optionele accessoires, zoals een lichaamscontactsonde, elektroseks paddle en elektroseks zweep, zijn beschikbaar voor gebruik met de Neon Wand.

error: Content is protected !
Scroll naar boven