Godin Nina

Zo, dát was genieten!

Ik kom al wat jaren bij Domination Palace, door persoonlijke omstandigheden 2 jaar niet geweest maar vandaag bij Meesteres Nina iets meegemaakt wat ik nooit had durven dromen. Deze nieuwe Meesteres is vandaag bezig met haar 3e ‘meeloopdag’.

Geboekt voor 2 uurtjes maar die gingen zó snel voorbij dat ik er ter plekke nog 2 heb bijgeboekt. Ik had geluk, degene die na mij kwam had afgebeld.

Nina is een prachtige jonge dame die zich erg goed kan inleven in een persoon/fantasie. Ondanks haar jonge leeftijd kwam ze met super goede ideeën waar ik zelf (ondanks dat ik al jaren deze fantasie heb) niet eens was opgekomen.

Verder ga ik over de sessie niet in op de details maar ik kan verklappen dat ik in m’n hele leven nog nooit zó vaak achtereen ben klaargekomen als bij Meesteres Nina, en dat is geheel te danken aan deze prachtige dame.

Ook de service van het huis Domination Palace is buitengewoon goed. Altijd nette ontvangst, hygiëne is top, veel geduld, op alle manieren meedenken met de gast en een vriendelijk praatje van de gastvrouw.

Het is dat het niet kan, maar anders was ik morgen weer bij haar…….

Hopelijk ligt er een lange carriëre voor deze godin bij DP. Ik ben nu al verslaafd……..!!

Lieve Nina, ik heb het vandaag al vaak gezegd (;-)) maar nogmaals………..dankjewel!!!