Ik kijk terug naar een waanzinnige middag met Mrs. Nina

Een paar jaar geleden, heb ik voor het eerst een uitlaatklep gegeven aan mijn BDSM-gevoelens.

Ik koos ervoor om een afspraak te maken bij Domination Palace.  Mijn eerste ervaring was overweldigend!

Mede door de professionaliteit, goede zorg en persoonlijke aandacht heb ik in de afgelopen jaren nog twee afspraken gemaakt. Voor mij is het de lange reistijd meer dan waard.

Gisteren heb ik een sessie van anderhalf uur gehad met Mrs. Nina. Tijdens ons voorgesprek had ik nog last van gezonde spanningen, die door de mooie verschijning en plagerijtjes van Mrs. Nina er niet minder op werden. Ik kon mijn behoeften en wensen bij haar kwijt, waarbij we rest van het spel als verrassing hielden.

Na wat zenuwen in het begin, duurde het niet lang voordat ik me volledig kon overgeven. Mrs. Nina is nog maar net begonnen, maar ze straalt al een natuurlijke dominantie uit alsof ze dit al jaren doet. Moeiteloos wist ze mij voor zich te winnen.

 

Wat Mrs. Nina onwijs goed deed, was het spel aanpassen op mijn reacties. Zodra ze merkte dat ik ergens opgewonden van werd, speelde ze daar meteen op in en als het kon ging ze nog een stap verder.Ik had van te voren gezegd, dat ik wat grenzen wilde verleggen en hier ging ze respectvol mee om. Ze ging er niet meteen vol eroverheen, maar keek eerst even aan hoe ik op alles reageerde. Ze gaf van te voren aan mij gek te maken met ‘mindgames’ en ‘tease and denial’ en dat is haar absoluut gelukt.

Er zat veel wisselingen in haar spel, waardoor ik me continue afvroeg wat me te wachten stond. Bij thuiskomst was ik nog vol van alle indrukken, die ze bij me heeft achtergelaten.

Ik kijk terug naar een waanzinnig middag. Als ik in de toekomst terug kom, ga ik zeker voor een nieuwe afspraak met Mrs. Nina!