BDSM en Mindervalide

Bent u op zoek naar een unieke en op maat gemaakte BDSM-ervaring waarbij de specifieke behoeften en wensen van invalide subs volledig worden gerespecteerd? Bij Meesteres Nina bent u aan het juiste adres. Als ervaren meesteres begrijpt Nina de waarde van inclusiviteit en biedt ze een gastvrije omgeving waar iedereen welkom is, ongeacht hun fysieke mogelijkheden.

Bij Meesteres Nina staat uw plezier en comfort voorop. Ze hecht grote waarde aan het nemen van de tijd en moeite om ervoor te zorgen dat uw BDSM-sessie op maat voldoet aan uw specifieke wensen en grenzen. Ze begrijpt dat elk individu uniek is en dat geldt ook voor mindervalide personen. Daarom streeft ze ernaar om uw unieke behoeften te begrijpen en een opwindende en veilige speelomgeving te creëren waarin u zich volledig kunt laten gaan.

Als het gaat om BDSM-sessies op maat, biedt Meesteres Nina een breed scala aan mogelijkheden. Ze is goed bekend met verschillende hulpmiddelen en technieken die kunnen worden aangepast aan uw lichamelijke mogelijkheden. Of u nu gebruik maakt van een rolstoel, krukken, protheses of andere ondersteunende apparatuur, Meesteres Nina zal zorgen voor een sessie die aansluit bij uw individuele behoeften en mogelijkheden.

Bij Meesteres Nina kunt u rekenen op een respectvolle en empathische benadering. Ze zal met u samenwerken om uw verlangens en grenzen te begrijpen, zodat ze een sessie kan ontwerpen die voor u plezierig en opwindend is. Haar ervaring en deskundigheid stellen haar in staat om een veilige omgeving te bieden waarin u zich kunt ontspannen en uzelf kunt zijn.

Of u nu nieuw bent in de wereld van BDSM of al ervaren bent, Meesteres Nina verwelkomt u met open armen. Ze is er trots op een inclusieve ruimte te creëren waarin subs met een fysieke of psychische beperking kunnen genieten van een BDSM-ervaring op maat. Neem vandaag nog contact op met Meesteres Nina en ontdek de mogelijkheden voor een leuke en gepersonaliseerde sessie die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

 

Contact

 

Een afspraak maken met meesteres Nina is alleen mogelijk via Domination Palace omdat ik mijn eigen agenda niet beheer.

+31 (0)40 20 45 749

Eindhovenseweg 150, 5552 AG Valkenswaard

Werkdagen 

 

Dinsdag, Donderdag en Zondag

 

Dinsdag en  Donderdag  12.00 – 21.00

Zondag  13.00 – 19.00
 

Op deze dagen is het ook mogelijk langs te komen buiten openingstijden. Geef bij het maken van een afspraak goed aan, omdat niet alle gastvrouwen het weten, dat ik buiten openingstijden speel.

Mocht jij nu echt niet op een van deze dagen kunnen komen en toch graag met mij willen spelen dan is er een mogelijkheid om een afspraak op een andere dag te maken. Wel graag minstens 1 dag van te voren afspreken. De minimale spelduur is 1 uur omdat ik dan speciaal voor deze afspraak naar Domination Palace kom.

error: Content is protected !
Scroll naar boven