Informatie slaven

Hallo mijn nederige slaven!

Wat een Real life slaven sessie inhoud:

Ik houd er van om jou helemaal gek te maken en continu te spelen met jouw lichaam en gedachtes.  Je zal mij dienen en aanbidden en uiteindelijk helemaal moeten over geven aan mij. Als mijn slaaf hoor je naar mij te luisteren, zodra je dat niet doet, dan zijn gevolgen voor jou…. Ik deins nergens voor terug!

Keywords zijn: hygiëne, veiligheid, respect en vertrouwen.

Waarvoor kan je bij mij terecht in de toekomst:

Anale spellen ( dildo’s, stretching, fisting, strap-on) – Ass Worship – Adult baby – Ballbusting/Belly busting – Body Worship – Bondage – CBT (Cock and Ball Torture) – Fem Dom Play – Forced orgasm – Fucking machine – Gagging en Deepthroat pijpen – Golden Shower – Kaarsen – Kicking – Kietelsessies – Luiersessies – Panty Fetisj – Slaven training – Sletten training – Spanking – Spitting – Tepelspel – Tease and denial – Torture of caress (Herhaaldelijk klaarkomen) – Trampling (met hakken, blote voeten) – (Verbale)Vernedering – Zwepen (cane, flogger, padle, bat, bullwhip).

Ik laat jou fantasie uit komen!

Beschikbaarheid:

Dinsdag 12.00 – 21.00

Donderdag 12.00 – 21.00

Zondag 13.00 – 19.00

Waar?

Eindhovenseweg 150

5552AG Valkenswaard

 

Hoe maak je afspraak met mij?

Ik beheer zelf niet mijn agenda, dat doet Domination Palace.

Mail mij jou stoute fantasie. Je afspraak maak je, liefst telefonisch via 040-2045749 of via de mail: dominationpalace@hotmail.com, alleen via de mail kan er een vertraging ontstaan.

Heb je zelf nog meer suggesties vraag het mij gerust, want sta voor veel fantasieën open!