Verhalen van Gasten

Meesteres Nina’s Neonbound slavendag by SubZero / Slaaf 7414

Slaaf SubZero heeft een super mooi verslag geschreven over zijn beleving op mijn Neonbound Event.Deze kun je via de link teruglezen. Link naar dit verhaal op de blog van SubZero...

Mijn geweldige sessie met Meesteres Nina

Op Dinsdag 28 november was het zo ver ik had een halve dag sessie met Meesteres Nina afgesproken. Om klokslag 16 uur drukte ik wat gespannen op de bel, even later werd er door Meesteres Nina zelf opengedaan en ik mocht haar volgen naar de bar...

Nagenieten van een dag met Meesteres Nina

Na enkele maanden had ik eindelijk nog eens de kans een bezoek te brengen aan Mrs Nina. Gezien ik vooral voor opsluiting kwam had ik de mogelijkheid zo goed als een ganse dag te komen. Vlak voor opening belde ik aan en werd ik warm verwelkomd. Mijn...

Een werkelijk Grande Finale!

De sessie eindigde voor mij met een werkelijk Grande Finale!Ik moest In de rode kamer met gespreide benen op de grond gaan liggen.Meesteres Nina toornde hoog boven me uit. Ik moest mijn mond openhouden. Opeens voelde ik nattigheid over mijn naakte...

Sessie met Meesteres Nina Rose

Op 12 oktober bij Domination Palace weer een sessie gehad met Meesteres Nina Rose. Nadat ik was gearriveerd in Valkenswaard en een parkeerplekje had gevonden liep ik rustig naar Domination Palace. Toen merkte ik wel dat ik wat nerveus/zenuwachtig was...

Dromen om te beleven, beleven door te doen.

Een dag voor, of nee misschien is het wel een dag na, mijn bezoek aan DP had ik de smaak te pakken en als je dan je doelen vooruit blijft schuiven gebeurt er nog niks. En zo stond ik deze ochtend op en bedacht ik mij dat ik graag nog eens naar Nina in...

Het winnende lot MN 190923

Een ware parel als je het hebt over de wereld van BDSM is zonder twijfel toch wel Meesteres Nina,een gezellige dame die je ontvangt in Domination Palace in Valkenswaard. Al langere tijd zie ik dezeparel voorbijkomen op Twitter en de site van DP maar nu...

DE OVERTREFFENDE TRAP

Heen en weer geslingerd tussen vertwijfeling en curiositeit reed ik richting landsgrens. Ik had al enkele zaken over mijn meesteres voor deze zonnige dag opgezocht, heimelijk wat pikante foto’s bekeken. Mijn fantasie dartelde als een fris konijn in het...

Down the rabbit hole met Meesteres Nina

Een eerste bezoek Vandaag was het zover, een eerste bezoek aan Domination Palace. Ik had voordien al enkele berichten met hun uitgewisseld over de sessie maar natuurlijk is een eerste keer ergens binnenstappen altijd spannend, zou...

3 hele mooie dagen en geweldige sessies beleefd met Meesteres Nina

In de afgelopen twee weken 3x een bezoek gebracht aan Domination Palace in Valkenswaard. Steevast steeds bij mijn vaste Meesteres daar namelijk Meesteres Nina Rose. Meesteres Nina Rose en ik hadden het al verschillende keren gehad om eens een keer te...

Meesteres Nina – Mijn glow in the Dark

Hele leuke middag en sessie met Meesteres NinaDe hele week al uitgekeken naar deze dag en mijn nieuwe afspraak met Meesteres Nina. Was mooi op tijd aanwezig in Valkenswaard en nadat ik had aangebeld werd de deur open gedaan. Ik mocht plaatsnemen in de...

Verhoor van Generaal Nina

Moest me vanmiddag melden bij Domination Palace bij generaal Nina voor een streng verhoor. Heb de opdracht gekregen om me als soldaat te melden om twee uur bij de prachtige villa met de rode luifeltjes. Ik was al vrij vroeg aanwezig en als ik om...

De Barbiedoll van Meesteres Nina

Na een lange periode was het nog eens tijd om me te laten aanpakken door Mrs. Nina. Het was de 5de keer geloof ik dus we kennen elkaar al wel een beetje. Via de nieuwe mail had ik mijn wensen en fantasien besproken. Ze kwam speciaal voor mij op maandag...

Oraal genomen door een andere gast.

Ik had op donderdagavond 13 Juli weer een sessie afgesproken met me geweldige meesteres Nina. Nadat ik had aangebeld werd de deur open gedaan door Jessica die mij mee nam naar de bar waar ik even op Meesteres Nina moest wachten na een paar minuten kwam...

Time flies when you’re having fun geldt zeker bij Meesteres Nina!

Het was een mooie zonnige dag vandaag. En op deze dag ging ik weer naar Domination Palace in Valkenswaard voor weer een sessie met Meesteres Nina. Nadat ik had aangebeld werd de deur opengedaan door Meesteres Jezebel. Ik mocht plaatsnemen in de bar...

Met volle teugen genoten van deze top sessie

Op zondag 31 maart had ik mijn 2de ontmoeting met Meesteres Nina laten inplannen. Ik keek er al heel de maand naar uit. Ik belde die dag keurig op tijd aan. Mijn gastvrouw zelve opende de deur. In de ontvangstruimte bleek al gauw dat we beiden een...

De glorieuze comeback van Koningin Nina

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat ik het lef had gehad om Meesteres Nina uit te dagen voor een potje worstelen. Nadat zij destijds geen spaan van me had heel gelaten, zou je zeggen dat ik mijn lesje wel geleerd zou moeten hebben. Niets...

Heerlijke party of geile orgie?

De voordeur werd opengedaan door Meesteres Nina. Onmiddellijk bij de begroeting zei ze “vanmiddag mag ik met je spelen”. “Dat vind ik kei-leuk” voegde ze er aan toe. De spanning viel bij me weg. Meesteres Nina is een heel mooie jonge vrouw...

Vermorzeld door Meesteres Nina, maar toch de morele winnaar!

Dit verhaal begint eigenlijk al jaren geleden. Bij een onschuldig moment achter de computer. Ik kwam op Youtube een filmpje tegen waarin een man en een vrouw tegen elkaar worstelden. De vrouw won niet alleen, ze liet de betreffende man alle hoeken van...

Mrs. Nina..Ze weet precies wat je wilt..

Gespannen als altijd stond ik voor de deur bij DP.Ik had dezelfde ochtend pas een afspraak gemaakt bij meesteres Nina.Ze deed zelf open en bracht me naar de ontvangstruimte, wat ziet ze er verschrikkelijk mooi uit zeg.Na besproken te hebben wat wel en...

De eerste keer met Mrs. Nina & Mrs. Jezebel

De eerste keer met Mrs. Nina & Mrs. Jezebel (en Mrs. Cleo), 11 uit 10 punten Vol spanning kwam ik binnen bij Domination Palace voor een afspraak met meesteres Nina en Meesteres Jezebel. Het was voor mij de eerste keer hier, überhaupt de eerste keer...

Nina, het beste ‘stoeimaatje’ dat ik me kan wensen

Het was bijna anderhalf jaar geleden dat ik nog eens in Valkenswaard was geweest om Mrs. Nina te bezoeken. 16 hele lange, en mentaal soms zware maanden, want als ‘eeuwige’ vrijgezel groeide naarmate de tijd vorderde en de tegenslagen op liefdesgebied...

Een spannende halve dag sessie bij Mrs. Nina

Nadat mijn vorige sessie alweer een tijdje geleden is had ik nu voor een halve dag sessie gekozen bij Meesteres Nina.Ik belde aan bij DP en Mx. Jessica deed de deur open Mrs. Nina zou er zo aankomen na eventjes te hebben gewacht met een lekker glas...

Juffrouw en Mama Nina

Pas geleden was het eindelijk zover, had al 6 weken teruggebeld en de uren afgeteld tot het moment daar was en een half uur te vroeg aanbelde en door Nina open werd gedaan. Mijn 1e sessie met dezelfde geweldige, maar ook lieve begripvolle vrouw was...

Orgelspel samen met Nina

Een verhaal gaat meestal over dingen die gebeurd zijn. Een terugblik, al dan niet aangedikt of mooier gemaakt. Omzien in blijheid of met weemoed. Je kunt een verhaal schrijven om iets te verwerken of om anderen te laten delen in je vreugde, verdriet of...

Meesteres Corona (Nina)

Na bijna een jaar van beperkingen breekt een nieuwe lente aan. De meesten van ons verlangen naar uitbreken, ruimte, samenzijn met wie ook. Bomen opzetten, uitgaan, feestjes en vrijheid! Ontsnappen uit onze deprimerende zelfisolaties! In afwisseling met...

Mijn eerste sessie met Meesteres Nina.

Bij aankomst deed Nina zelf open zonder dat ik haar herkende. Ik vertelde dat ik een afspraak had met Nina, waarop ze vrolijk zei, dat ben ik. Ik vertelde dat ik haar zo niet herkende, waarop ze zei dat dat vaker voorkwam. Daarna volgde ik haar naar...

De vele gezichten van Nina

De vele gezichten van Nina, het was weer genieten! Op twee dagen na exact een jaar na mijn laatste afspraak met Meesteres Nina, was het weer eens tijd voor mijn zoveelste (mislukte) poging tot eerherstel. Of ‘eerherstel’, het is voor mij al een eer om...

Sollicitatie bij Meesteres Nina

Vanaf de vriendelijke kennismaking aan de deur werd ik in de ban gezogen van deze prachtige en uiterst sexy meesteres. Niet alleen door haar lengte, maar vooral ook door haar uiterst rustige- en natuurlijk dominante uitstraling in staat om me van de...

Golden Shower

Nadat ik al een tijdje heb gewacht in de rode kamer, gaat plots de deur open en verschijnt meesteres Nina. Blonde lange haren, lange benen met hoge laarzen en bloed mooi. Ze geniet zichtbaar van het feit dat ik door haar aanblik even uit het lood ben...

Mijn belevenis met Meesteres Nina

Sinds kort is Meesteres Nina actief bij DP en na het zien van haar foto’s en het lezen van reviews over haar moest het er maar eens van komen een sessie bij haar. Na wat kort mail contact waarin ik aangaf o.a. een voorliefde te hebben voor een golden...

De geilste dag uit mijn leven met Mrs. Nina

Een derde keer met Mrs. Nina, en ik heb het geweten ook. Waar ik eerder nog zachtaardig behandeld werd en mijn interesses nog wat onderzocht werden, was ze de meest recente keer meedogenloos. Ze wist precies waar mijn zwakke plek lag en begon dan ook...

Afspraak bij Mrs. Nina

Beste,Afgelopen dinsdag had ik eindelijk de kans om een afspraak te maken bij Mrs Nina.In de afgelopen 12 jaar ben ik vaak bij dp geweest en met vele meesteressen kennis gemaakt. Ooitbegonnen bij Mrs Destiny, Arcana, Dani, Sophie, Denise, Daisy en...

Overstap naar Meesteres Nina

EEN NIEUW TIJDPERK? OVERSTAP NAAR MEESTERES NINA, SUPER SPANNEND!!!Met het vertrek van Meesteres Denise ben ik vast niet de enige slaaf die op zoek is naar een nieuweMeesteres die mij als onderdanige man in de toekomst onvergetelijke SM-sessies wil en...

Anderhalf uur in vernederende quarantaine met Nina

Sessies met Meesteres Nina (in het vervolg van deze review zal ik met goedkeuring van Nina hetwoord meesteres weglaten) duren eigenlijk veel langer dan de duur waarvoor je betaalt. Ik heb haaral vier keer eerder bezocht om met haar te ‘stoeien’ en...

Ninja Nina doet haar naam eer aan…

Het was inmiddels alweer een jaar geleden dat ik Domination Palace voor het laatst heb bezocht, enachteraf was die Nina-loze periode misschien wel té lang. Haar enkelblessure die ze in de tussentijdhad, hielp niet mee, maar zelf deed ik vooral mijn...

“Krijgsgevangene van generaal Nina Kravchenko”

Moskou 2 augustus 1978.Op een milde zomerdag begin augustus van het jaar 1978 vloog een Amerikaans gevechtsvliegtuigboven het luchtruim van Moskou. De piloot, flight lieutenant Kenny Adams, was erin geslaagdongehinderd tot aan de Russische hoofdstad te...

Mrs. Nina op haar best

De deur werd geopend door Mrs. Samantha. “Je hebt geluk! Ik wilde net naar huis gaan en ben al inburger. Kom binnen!” Ik vertelde voor wie ik kwam. “Mrs. Nina is nog even bezig. Ze zal zo bij jekomen.” Inderdaad, ik was een beetje vroeg voor de sessie...

Gebruikt als een echte slet door Meesteres Nina

Nina heeft voor mij altijd een speciaal plaatsje in mijn hart. Ze was vroeger mijn cammeesteres, ze iséén van de eerste personen met wie ik BDSM echt heb mogen ervaren en ik voel me ook altijd ergveilig bij haar. Na een eerste sessie in december, had...

Met volle teugen genoten van deze top sessie

Op zondag 31 maart had ik mijn 2de ontmoeting met Meesteres Nina laten inplannen. Ik keek er alheel de maand naar uit.Ik belde die dag keurig op tijd aan. Mijn gastvrouw zelve opende de deur. In de ontvangstruimtebleek al gauw dat we beiden een stapje...

(EINDELIJK) naar Meesteres Nina

Meesteres Nina, een mooie jonge dame die ik al kende voor ze in Domination Palace werkte. Ikkende haar via de cam en we hebben leuke, zalige, heerlijke tijden beleefd via de cam. Op cam was ikaltijd haar slaafje, haar hondje en zij was een prachtige...

Heel veel dank Meesteres Nina voor deze super ervaring

Spontaan nog keer afgesproken om naar DP te gaan. Op zondag is het nu ook open en dus besloot ikom met Meesteres Nina af te spreken. Ze ziet me het liefst als haar slet en geeft me dan allemaalhele spannende opdrachten.Ook nu was het weer een super...

Nina een veelzijdige meesteres…

Een 2 uursessie bij Nina voelt gevoelsmatig een half uur.. dat moet ik achteraf erkennen. Wat eenbijzondere sessie was dit.Al jaren te gast bij DP ben ik steeds op zoek naar nieuwe ervaringen. Ik moet mezelf rekenen tot desoftys en dat openbaarde zich...

De afsluiting van een lange intensieve dag: “de grande finale”.

Nadat Mrs. Denise mij dreigend heeft gezegd dat ik mijn borst kan natmaken en Mrs. Nina door Haargevraagd is om mij en een andere slaaf mee naar de beneden te nemen merk ik dat ik onrustig word.Het is al een lange dag geweest met een stevig entree en...

Vermorzeld door Meesteres Nina, maar toch de morele winnaar!

Dit verhaal begint eigenlijk al jaren geleden. Bij een onschuldig moment achter de computer. Ikkwam op Youtube een filmpje tegen waarin een man en een vrouw tegen elkaar worstelden. Devrouw won niet alleen, ze liet de betreffende man alle hoeken van de...

Het was een droom die uitkwam..

Mijn bezoek donderdag 31 augustus bij een voor mij nieuwe meesteres is Domination Palace inValkenswaard was gepland voor in de avond bij Meesteres Nina. De studio was helemaal verbouwden het zag er allemaal piekschoon uit. Ik werd heel vriendelijk...

Uitlachen

Meesteres Denise schept er een satanisch genoegen in om slaafjes die daar gevoelig voorzijn uit te lachen. Om hen te laten merken dat Ze ver boven hen verheven is. Kortom dat jeeigenlijk een minkukel bent als je je aan Haar onderwerpt. Ik ben er zo...

Contact

 

Een afspraak maken met meesteres Nina is alleen mogelijk via Domination Palace omdat ik mijn eigen agenda niet beheer.

+31 (0)40 20 45 749

Eindhovenseweg 150, 5552 AG Valkenswaard

Werkdagen 

 

Dinsdag, Donderdag en Zondag

 

Dinsdag en  Donderdag  12.00 – 21.00

Zondag  13.00 – 19.00
 

Op deze dagen is het ook mogelijk langs te komen buiten openingstijden. Geef bij het maken van een afspraak goed aan, omdat niet alle gastvrouwen het weten, dat ik buiten openingstijden speel.

Mocht jij nu echt niet op een van deze dagen kunnen komen en toch graag met mij willen spelen dan is er een mogelijkheid om een afspraak op een andere dag te maken. Wel graag minstens 1 dag van te voren afspreken. De minimale spelduur is 1 uur omdat ik dan speciaal voor deze afspraak naar Domination Palace kom.

error: Content is protected !
Scroll naar boven